Chakra kurs
trueu

CHAKRA

KURS


 Detta är en kurs för dig som vill veta mer om dina chakra och energisystem för att få en större förståelse för hur detta fungerar och hur det är kopplat till vår emotionella kropp.

 

 

Genom vårt mentala Jag skapar vi många blockeringar i våra chakran och energisystem via falska föreställningar, programmeringar, avtal, kontrakt o.s.v. vilket hindrar flödet av energi att kunna röra sig fritt genom oss och vilket också är kopplat till vårt medvetande, livskraft och förmåga att kunna manifestera in det vi vill ha i våra liv.

 

Genom falska föreställningar vi har gällande våra emotioner förtrycker vi ofta dessa via våra mentala Jag och har på så sätt tappat bort vår natur och gåvan vi fått av att känna känslor. 

 

Genom denna kurs kommer du få en större förståelse om vilka känslor och emotioner som hör till respektive chakra, hur detta är kopplat till världen vi lever i och orsaken till blockeringarna du kan ha.

Du kommer få redskapen i att lära känna din energikropp så att du på samma gång kan bli uppmärksam och få en förståelse inte bara för dina egna blockeringar utan också för andras sådana. 

 

Du kommer också via en meditation gå in i din kraftfullhet som skapare i att lämna falska föreställningar du haft, avsluta överenskommelser, kontrakt och löften du kan ha gjort vilka skapat dessa begränsningar i ditt liv här och nu.

 

 

Innehåll

1. Chakra och energi systemet

 10 sidor Text i PDF format

2. Chakra snabbguide

3 sidor text i PDF format

3. Chakra meditation

40 min i Mp4 format

4. Text till meditation

 8 sidor i PDF format

 

 

 

Pris: 300 kr för hela kursen

 

Kontakta mig vid intresse så får du en länk till sidan där allt material finns tillgängligt