10 saker du bör veta om processen
trueu

10 Saker du behöver veta

Foto - Mia Engevik

Vad kan man förvänta sig ske under Ascension Processen?

 

Den uppgradering/rening eller frekvenshöjning Ascension processen innebär är en oerhört utmanande del av vårt Uppvaknande.

Det är en oerhört tuff process i att våga möta våra allra djupaste hjärtesorger och trauman vi genomlidit och som satt sina spår i oss genom otaliga inkarnationer vi haft.

I uppvaknandet inser vi att det inte finns någon annan väg ur detta än att möta det.

Vi kan inte längre förneka eller ignorera det.

All vår smärta blir upplyst för att vi ska få möjligheten att bli fria från detta.

Det kan vara oerhört smärtsamt men så befriande när vi väl släpper taget och bara låter det ske som det är menat att ske.

Vi får gå igenom emotionella stormar och kriser, men när vi väl är igenom dom känner vi oss lättare.

Börda efter börda släpper från våra axlar så att säga. 

Energimässigt släpper vi mer och mer densitet inom oss och blir mer och mer renare, klarare, skinande och mer i kontakt med våra Sanna Jag.

 

 

10 saker du behöver veta om din Ascension Process

 

 

1. Alla dina skuggsidor (delar av dig som du inte vill erkänna, titta på, känna eller acceptera) kommer att bli kända för dig.

 

2. Du kommer att erfara en vidd av upprörande känslor och tankar när själen vill frigöra detta.

 

3. Det kommer att kännas övermäktigt och oöverkomligt, men när du väl släpper motståndet kommer det att lätta och göra det mycket enklare.

 

4. Ditt undermedvetna kommer att försöka undvika, gömma undan eller springa ifrån smärtan av det som kommer upp och kan komma att göra det med medel som mat, alkohol, tabletter eller andra ohälsosamma saker.

 

5. Du kommer att gråta ENORMT mycket. Det är normalt och en nödvändighet för att kunna frigöra dessa undangömda och ej processade känslor. Gråten frigör stress från nervsystemet så var tacksam för att du kan gråta.

 

6. Lager av förnekelse kommer att komma till ytan. Alla områden där du inte till fullo har sett den fulla sanningen och alla situationer där ditt undermedvetna har valt ohälsosamma uppfattningar kommer att skingras så att endast sanningen blir synlig.

 

7. Tidigare förträngda minnen och erfarenheter som ditt undermevetna har blockerat i syfte att skydda dig kommer att komma till ytan för att bli sett, helat och frisläppt.

 

8. Det kommer att vara smärtsamt men du kommer att inse att du är starkare än du tror. Befrielsen som ligger i att komma igenom varje stadie kommer att göra dig motiverad att fortsätta.

 

9. Allting är som det ska. Allting är bra. När du slutar att lägga en bedömning i att det som gör ont är något dåligt kommer det gå lättare. När du kan se på det med kärlek och medkänsla istället i vetskap om att det kommer upp i syfte av att du ska kunna bli fri från det så går det betydligt enklare.

 

10. Du är på rätt väg. Om du tror att du inte utvecklas och går framåt i din process så har du fel även om det kan kännas som att det aldrig finns en ände på all smärta. Det kommer att bli lättare och lättare ju längre processen pågår.